Helenes filmbrev

– Filmprat med mening

Vil du motta filmbrev med håndplukkede anbefalinger fra filmfeminist Helene Aalborg?

Vil du ha påfyll av filmprat som handler om noe annet enn kamerateknikk og mannlige, franske regissører? Ønsker du deg mer fokus på (manglende) mangfold i filmens verden, og kanskje noen flere kvinnelige filmkarakterer som minner om ordentlige mennesker? Har du lyst på flere filmer som vil deg noe? Kunne du også tenke deg å høre litt om hvordan det er å jobbe med disse tingene i hverdagen, og få spennende filmfeminist-nyheter og tilbud rett i innboksen før alle andre? Vel, da bør du melde deg på denne e-postlista sporenstreks.

Hvem er jeg?

Jeg heter Helene Aalborg og utdannet kulturkritiker og filmkurator. Jeg har vært leder i 2 filmklubber og styreleder i Norsk Filmklubbforbund, redaktør for 4 norske filmfestivaler og filmkritiker i bl.a. FilmMagasinet og Natt & Dag, og var i flere år filmjournalist i bransjemagasinet Rushprint. Jeg har også grunnlagt den feministiske filmfestivalen Femfilm Oslo og elsker å snakke om populærkultur og feminisme i skjønn forening. Kan man også snike inn hekser og skrekkfilm? Da gjør jeg garantert det også.

Hva er filmbrev?

Mye det samme som nyhetsbrev, men siden det handler mer om film enn om nyheter kaller jeg det filmbrev. I filmbrevene vil jeg fortelle deg om de filmene (og tv-seriene!) jeg syns at du burde se, og gjøre det på en måte som du ikke trenger å ha studert filmvitenskap for å forstå. Jeg vil også dele nyheter og oppdateringer fra livet i enkeltkvinneforetaket mitt. Dette er nyhetsbrev, filmblogg, rants fra innsiden av kulturlivet, og personlige anbefalinger i én og samme pakke.

Som fersk brevvenn får du en liten velkomstgave rett i innboksen: Min anbefaling av seks feministiske filmer som du kan strømme her og nå.

Bare fyll inn kontaktinformasjonen din under her, så vil du begynne å få filmbrev fra meg rett i innboksen. I løpet av den første uka etter at du har meldt deg på, får du en liten serie med velkomst-brev – deretter kommer filmbrevene med uregelmessige mellomrom. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av igjen.

⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️ ⬇️


Påmelding nyhetsbrev


Helene Aalborg

Film & feminisme siden 2010